2012. január 16., hétfő

A WebenWeb blog megnyitotta kapuit.

Mindenkit üdvözlök. A WebenWeb blog a mai napon megnyitotta kapuit. Ebben a bejegyzésben leírom, hogy milyen témájú bejegyzések fognak felkerülni a blogra. Olvasd tovább a részletekért.

Mint ahogy az már a blogcímből is kiderül, ezen a blogon webprogramozással kapcsolatos információkat és oktatóanyagokat fogok megosztani, hogy ezek mindenki számára elérhetőek legyenek. A jövőbeli cikkek témái tehát:
 - A html avagy a webszerkesztés alapjai
 - A html5 objektumok
 - A JavaScript
Ha még nem érted ezeket a fogalmakat, nem kell megijedned. Néhány napon belül egy bejegyzésben ezeket is tisztázni fogom. a blogfelépítésről annyit: a blogon találtok 5 szavazópanelt. Arra kérek mindenkit, hogy ezeket tisztességesen használja. Ezen felül van lehetőség az oldal "lájkolására" a facebookon. A blogon ezenfelül 2 szinten osztok meg webfejlesztési tananyagokat is:
Minden hétfőn és csütörtökön kerül kiírásra a kezdő webfejlesztő tananyag, ezen felül minden kedden és pénteken kerülnek ki a haladó szintű tananyagok. Egyéb bejegyzések természetesen a hét bármely napján felkerülhetnek az oldalra. A jövőbeli bejegyzések végén fogtok látni zárójelben 1 számot. Ez a nehézségi fokot jelzi. Ha ez a szám...
 - 0: A bejegyzés tartalma semmilyen szaktudást nem igényel
 - 1: A bejegyzés tartalma csak nagyon alapvető szaktudást igényel
 - 2: A bejegyzés tartalma alapvető szaktudást igényel
 - 3: A bejegyzés tartalma magasabb fokú szaktudást igényel
 - 4: A bejegyzés tartalma magasabb fokú szaktudást és tapasztalatot igényel
Ezen felül a bejegyzések rendszerezésében segít:
A címben lévő ":" előtti rész, a cím végén (néha) szögletes zárójelben lévő terület, valamint a címkék.
Remélem sikerül eligazodnod a blog bejegyzései között. Sok szerencsét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése